Ice Cream solves everything!

Froes Ice Cream is in de duinen van het nieuwe strand van Petten te vinden met ambachtelijk vers Italiaans schepijs, maar we komen ook graag langs op jouw markt, festival, bruiloft, verjaardag of feest. met onze ijswagen.

Feesten, partijen of bij jou op het bedrijf...

Wij leveren ambachtelijk Italiaans Schepijs op locatie. Ons ijs is onder andere gemaakt van melk uit Nederland, vanille uit Madagascar, chocolade uit Ghana en noten uit Italië. We hebben standaard 10 smaken mee op locatie, maar kunnen 40 verschillende room-/sorbetijs smaken leveren indien gewenst.

Flexibiliteit

We kunnen in principe door heel Nederland leveren en zijn zeer flexibel. Je wilt zwarte hoorntjes? Fixen we. Andere kleur servetten? Prima! Eigen spandoek met logo rondom de wagen? Bestellen we. Alles is mogelijk in overleg zolang je maar een experience hebt die niet vergeten gaat worden.

Onze ijswagens

Er is beschikking over een grote ijsbrommer met ruimte voor 10 soorten ijs, plus extra voorraad. Daarnaast hebben we ook nog een kleine ijswagen. Bij tegelijkertijd gebruik van beide wagens hebben we een capaciteit om 400 man per uur te voorzien van ijs. In overleg kan deze capaciteit vergroot worden, maar ook voor de kleinere feesten draaien we onze hand niet om. Van buurt BBQ tot meerdaags festival!

Indien nodig beschikken wij ook over suikervrij of vegan ijs.

Wall of fame, hier zijn we al geweest:

Wat gaat dat kosten?

Dit is afhankelijk van de locatie waarop het verkocht gaat worden en het aantal bolletjes dat afgenomen wordt.

Per bol ligt dit tussen de 1 (in de buurt, groot aantal personen, korte tijdsduur) en 1,7 (ver weg, weinig personen en/of lange tijdsduur) euro.

Na overleg stellen wij binnen no-time een offerte op en weet jij waar je aantoe bent.

Wie zijn wij?

Wij, René (55) en Djoey (22) Bodenstaff zijn gestart met Froes Ice Cream in mei 2019. Als grote fans van ijs, ondernemerschap en een drive om mensen een lach op het gezicht te geven, is dit het leukste wat we tot nu toe hebben gedaan.

Reviews

5/5